Om Firmaet LOOM Design

kontakt og om LOOM Design

LOOM Design – Moderne lamper i klassisk skandinavisk stil

LOOM Design er et dansk brand med speciale i design af lamper i eksklusive designs og høj kvalitet. Fokus er på at skabe belysningsløsninger til moderne behov, hvor funktionalitet, kvalitet og design forenes på bedste vis. Derfor er LOOM Design især kendetegnet ved at kunne tilbyde et spændende udvalg af moderne lamper i klassisk skandinavisk stil.

Bag LOOM Design står belysningsfirmaet og grossisten Lampefeber A/S, der har hovedsæde i Aarhus. Lampefeber har mere end 30 års erfaring med import og salg af designerlamper til både private og erhvervskunder i hele Skandinavien.

Et perfekt miks af fortid og nutid

I LOOM Design er vi stolte af vores jyske ophav samt vores jyske hovedstad, Aarhus, der også har en fortid som gammel vikingeby. Af den grund er mange af vores produkter navngivet med gamle danske vikingenavne. Det er den perfekte måde at anerkende og huske fortiden - her i nutiden.

Med lampebrandet LOOM Design samt vores moderne lamper og lifestyle-produkter ønsker vi at sætte vores designaftryk over hele Europa. Ønsker man elegant belysning i flot skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design et ideelt valg. LOOM Design er nemlig et perfekt match for lampeentusiaster med fokus på designlamper i høj kvalitet til gode priser.

Fokus på design, kvalitet og pris

I LOOM Design skal design, anvendelighed, funktionalitet og høj kvalitet altid være i højsædet. Vores enkle og elegante lamper har især fokus på moderne belysning præget af den populære skandinaviske stil. Det ses bl.a. tydeligt i vores udvalg af flotte batterilamper, loftslamper og spots.

Udover de enkle og stilfulde skandinaviskinspirerede designs har vi i LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid - i forhold til både design og kvalitet - så de skaber mange års glæde for vores kunder.

LOOM Designs udvalg af lamper har alle øje for design, kvalitet og funktionalitet. Derfor er de også ideelle til moderne behov og brug i vidt forskellige indretninger og miljøer. Ønsker du at høre mere om LOOM Design og vores udvalg af moderne lamper, er du velkommen til at kontakte os.

 

Vi kontaktes på tlf: +45 86361722 - Mandag-Torsdag kl. 8.00 - 16.30. Fredag kl. 8.00 - 16.00

 

Salg og Logistik:

Daniel Knudsen
daniel@lampefeber.com

Showroom på Lilleringvej 30, 8462 Harlev er åbent for private og professionelle Mandag-Fredag kl. 8.30 - 16.00